Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mariana Rarinca acuză noi abuzuri în instanţă

mariana rarinca

Mariana Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa ÎCCJ, continuă demersurile în instanţă împotriva deciziei de reducare a procesului în urma căruia a fost achitată. Marţi, 1 septembrie, Mariana Rarinca a fost din nou în instanţă, acţiune în urma căreia acuză noi abuzuri.

Vezi şi: Mariana Rarinca, o nouă acţiune în instanţă

"M-am judecat pe admisibilitate. Ca de obicei, Livia Stanciu nu a fost legitimată aşa cum cere procedura şi ca de obicei a avut impresia că este în faţa studenţilor şi că le predă o lecţie de drept, citind din Codul Penal conţinutul unor articole doar atât cât a crezut că îi foloseşte, fără să meargă până la capăt cu enunţul. Grav este că Livia Stanciu, 'reper de moralitate, profesionalism, corectitudine şi demnitate', aşa cum a fost menţionat în încheierile de şedinţă când ceream schimbarea stării de arest, s-a complăcut în mârşăvia DNA şi a judecătorilor de a sustrage dosarul completului iniţial investit prin repartizare aleatorie, implicată fiind şi preşedinta Curţii de Apel Bucureşti", a declarat Mariana Rarinca, pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: De ce s-a decis rejudecarea cazului Rarinca/ MOTIVARE instanţă

Curtea de Apel Bucureşti a admis, pe 17 august, contestaţia în anulare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi a decis desfiinţarea deciziei penale nr. 733/20.05.2015 de achitare a Marianei Rarinca şi rejudecarea apelului. La primul termen, pe 21 august, s-a decis amânarea pentru 10 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.