Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marina Tauber îi cere conducerii țării să nu atragă Moldova în conflict armat

Unimedia
Marina Tauber

Marina Tauber i-a cerut conducerii țării să înceteze promovarea declarațiilor militariste și antrenarea Moldovei în conflict armat. Ea a menționat asta într-o transmisiune în direct pe rețelele de socializare, în scuarul Catedralei Mitropolitane.

„Cetățenii Republicii Moldova își doresc pace. Nu există nicio persoană în țară sau în diasporă, care să fie în favoarea unui conflict armat. Îi cerem Maiei Sandu, lui Igor Grosu și Dorin Recean să nu mai lanseze declarații neatente, care le pot dăuna oamenilor”, a spus Tauber, transmite Știri.md.

Ea a precizat că bombardarea informațională a societății cu subiecte militariste implică și un alt pericol. Cu astfel de mesaje din partea autorităților niciun investitor nu va risca să înceapă afaceri în Moldova.

„Nu doar că stârnesc tensiuni și frică în rândul cetățenilor. Aceste mesaje îi sperie și pe investitori. Nicio companie serioasă nu va veni în țară, unde autoritățile promovează conflicte cu dușmani interni și externi imaginari. Oamenii de afaceri nu sunt politicieni. Ei nu au prea multă încredere în poveștile de succes într-o perioadă în care oamenii mor de foame. Antreprenorii înțeleg că acolo unde oamenii sunt săraci și unde puterea este înșelătoare, nicio afacere nu poate prospera", a explicat Tauber.

Ea a subliniat, de asemenea, responsabilitatea deosebită a presei proguvernamentale în provocarea isteriei în rândul publicului, îndemnându-o să manifeste responsabilitate în aceste vremuri dificile pentru cetățeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.