Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marine Le Pen atacă România: Ne ducem în cap! Cum putem permite astfel de aberații? /VIDEO

The Independent
Marine Le Pen

Marine Le Pen liderul partidului Rassemblement National, din Franța, a comentat acid intenția României de a importa forță de muncă din Pakistan. Le Pen susține că este o aberație totală faptul că România importă acum forță de muncă, după ce ani de zile a exportat oameni în toată Europa.

Citește și: Elena Udrea, intervenție EXPLOZIVĂ din Costa Rica: Traian Băsescu este LUCRAT!

„România intenționează să aducă pe teritoriul său 500 000 de muncitori pakistanezi. De ce? Pentru că și-a exportat lucrătorii și acum este criză de forță de muncă. Ne ducem în cap! Cum putem permite astfel de aberații?”, a spus Marine Le Pen.

Pakistanul a anunțat că s-a înțeles cu reprezentanții României pentru a trimite muncitori în țara noastră până în 2020, potrivit presei din această țară. Mai mult, numărul muncitorilor pakistanezi care ar urma să vină în țara noastră ar ajunge chiar la 500.000.

Într-un interviu acordat pentru Associated Press of Pakistan, Ministrul Resurselor Umane din această țară a declarat că a stabilit cu ambasadorul României în Pakistan, Niculaie Goia, să trimită în România forță de muncă pakistaneză până în 2020.

Ambasadorul român a inițiat acest demers spunând că având în vedere migrația masivă a forței de muncă din România în Europa, țara noastră încearcă să atragă 1 milion de muncitori străini din diferite țări.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.