Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marinos Ouzounidis despre returul din semifinala Cupei României: La prima vedere vom avea o partidă uşoară

mediafax.ro
Marinos Ouzounidis Craiova

Antrenorul formaţiei Universitatea Caiova, Marinos Ouzounidis, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că la prima vedere echipa sa va avea o partidă uşoară cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu în returului semifinalei Cupei României, după ce a câştigat prima rundă cu 3-0, conform agerpres.

"Este pentru noi o victorie importantă în tur. La prima vedere pare o partidă uşoară, însă trebuie să rămânem în concentraţi, să fim prezenţi în joc, pentru că se poate întâmpla orice. Pe noi ne interesează să câştigăm această partidă", a declarat Ouzounidis.

Tehnicianul grec a afirmat că este posibil ca la partida de miercuri să folosească mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin în campionat.

"Jucătorii înţeleg că este un obiectiv important pentru noi Cupa României, trebuie să rămână concentraţi şi se vor focusa foarte mult şi pe această partidă. Vor avea şansă şi jucătorii care au evoluat mai puţin până acum, mai ales că avem în faţă şi cele două derbiuri din Liga I", a mai spus antrenorul.

Partida Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova, din cadrul celei de-a doua manşe a semifinalelor Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 20:30.

În partida tur, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-0.

În cealaltă semifinală se întâlnesc echipele Dinamo şi Astra Giurgiu, marţi, de la ora 20:15, după ce în tur formaţia giurgiuveană s-a impus cu scorul de 1-0.

Finala Cupei României, ediţia 2020-2021, este programată pe 22 mai, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.