Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Balotelli va pleca la Borussia Dortmund

www.goal.com
Aubameyang Borussia Dortmund

Mario Balotelli îşi încheie contractul cu Nice la data de 30 iunie, iar impresarul său, Mino Raiola, i-a găsit deja echipă. Atacantul italian va semna cu Borussia Dortmund, locul 3 în ediţia trecută.

„Da, Balotelli va juca la Borussia Dortmund” a afirmat agentul italianului, pentu Bild. Anunțul lui Raiola vine la doar câteva ore după ce Dortmund a anunţat că noul antrenor al echipei va fi olandezul Peter Bosz, care a condus Ajax în finala Ligii Europa. Presa din Germania scrie că agentul lui Balotelli se află încă de ieri la Dortmund pentru a negocia mutarea atacantului italian.

Dacă această mutare se va oficializa, e tot mai clar dă Borussia Dortmund îl va vinde în această vară pe Pierre Emerick Aubameyang, starul echipei, de care sunt interesate mai mulţi granzi ai Europei printre care Real Madrid, Manchester United sau Arsenal. Mario Balotelli a mai jucat în carieră pentru Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool și Nice. În ultimul sezon, Balotelli a marcat 15 goluri pentru Nice, echipă calificată în preliminariile Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.