Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Goetze va semna cu Eintracht Frankfurt

fotbal drepturi tv minge

Mario Goetze, autorul golului care a adus selecţionatei Germaniei ultimul titlu de campioană mondială din istoria sa, este pe punctul de a se transfera la echipa germană Eintracht Frankfurt, deţinătoarea trofeului Europa League, anunţă presa germană, citată de DPA.

Revista Kicker precizează că negocierile sunt într-o fază avansată, iar Eintracht urmează să achite suma de 4 milioane de euro clubului olandez PSV Eindhoven, cu care Goetze se află sub contract până în 2024.

Mario Goetze (30 ani) s-a lansat la Borussia Dortmund, echipă pentru care a evoluat între 2009 şi 2013, înainte de a semna cu rivala Bayern Munchen. El a marcat golul victoriei Germaniei în finala cu Argentina (1-0) de la Cupa Mondială 2014, acesta fiind momentul culminant al carierei sale, care a luat-o pe o pantă descendentă după competiţia din Brazilia.

Internaţionalul german a semnat în 2020 cu PSV Eindhoven, cu care a câştigat Cupa Olandei în sezonul trecut.

Kicker anunţă, totodată, că Eintracht Frankfurt este foarte aproape de a-l achiziţiona pe atacantul argentinian Lucas Alario de la rivala Bayer Leverkusen şi poartă totodată negocieri pentru transferul compatriotului acestuia Nicolas Castro de la Newell's Old Boys.

Eintracht Frankfurt a produs surpriza ediţiei trecute a Europa League, reuşind să câştige trofeul, iar acest succes îi asigură participarea la Liga Campionilor pentru prima oară în istoria sa, în sezonul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.