Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Mario Iorgulescu

Fiul fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mario Iorgulescu, va fi urmărit european, după ce marți, Curtea de Apel București a stabilit definitiv arestarea acestuia în lipsă, în sensul în care instanța a respins contestația tânărului la mandatul de arestare în lipsă emis de Tribunalul București.

Decizia este definitivă și se execută imediat în momentul în care persoana pe numele căruia a fost emis se află în custodia autorităților române.

Citește și: ÎNCĂ o alertă meteo: 33 de județe din România intră sub COD PORTOCALIU de vijelii

 

La acest moment Mario Iorgulescu nu se mai află în România, el fiind scos din țară de către familie imediat după accidentul de mașină în care a provocat moartea unei persoane.

Tânărul ar fi fost internat, spun surse judiciare pentru STIRIPESURSE, la clinici din Italia și mutat adesea pentru a îngreuna citarea acestuia de către organele judiciare italiene și române.

Aceleași surse atrag atenția că se poate spune la acest moment despre Mario Iorgulescu că este „un fugar” și că este evident refuzul de a răspunde pentru faptele sale în acord cu Codul penal și cel de Procedură Penală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.