Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maris Fest - Adrenaline Edition 2022: Peste 40.000 de participanţi, aşteptaţi la cel mai mare festival de promovare a motociclismului din România

motociclisti

Peste 40.000 de participanţi sunt aşteptaţi la Maris Fest - Adrenaline Edition 2022, considerat cel mai mare festival de promovare a culturii motociclismului, care va avea loc în perioada 19 - 21 august, pe circuitul Transilvania Motor Ring.

Ediţia din acest an a festivalului îşi propune, totodată, să fie şi una de promovare a cât mai multor trupe de rock şi hip-hop din România, potrivit Agerpres.

"Maris Fest a început acum mulţi ani ca o întrunire moto între prieteni. De-a lungul anilor a evoluat, a devenit un festival moto, apoi un festival moto-rock şi anul acesta încercăm să îl ducem la un alt nivel să devină un festival naţional dedicat sporturilor cu motor, dedicat adrenalinei şi muzicii bune. Ne dorim să adunăm peste 40.000 de persoane în cel mai special loc care există din România, singurul circuit auto moto construit special pentru aşa ceva, Transilvania Motor Ring, să adunăm cât mai mulţi oameni care iubesc aerul liber, care iubesc sporturile cu motor, care iubesc activitatea fizică în general pentru că vom avea tot felul de activităţi, nu doar cu motor, ci şi dedicate părţii fizice a corpului uman", a declarat marţi unul dintre organizatorii Maris Fest, Horia Ciocan, într-o conferinţă de presă.

Organizatorii susţin că, pe lângă cel mai bun line-up avut până acum, doresc ca participanţii să se distreze, să aibă un program intens pe parcursul celor 3 zile de festival, "să vadă multe lucruri şi în primul şi în primul rând să experimenteze multe activităţi aducătoare de adrenalină", dar, în acelaşi timp, să stabilească un record naţional.

"Parada noastră moto deja este una dintre cele mai mari din ţară. A fost mereu pentru că judeţul Mureş are foarte mulţi posesori de permise de conducere pentru motocicletă, sunt peste 17.000 în tot judeţul. Asta sunt cifre oficiale. Dar ne-au onorat cu prezenţa de-a lungul timpului multe cluburi dedicate motociclismului din întreaga ţară. Sperăm şi avem semnale foarte pozitive că vor face acelaşi lucru şi în acest an ne dorim să avem o paradă de câteva mii de motociclişti. Ne dorim să facem un record naţional la capitolul ăsta, vrem să o întindem pe o suprafaţă cât mai mare din cei 35 de kilometri. Parada va începe la Shopping City din Târgu Mureş şi se va termina la Transilvania Moto Ring, trecând prin marea majoritate a cartierelor Târgu Mureşului", a spus Horia Ciocan.

Acesta a arătat că mesajul paradei este "Adrenalină doar pe Circuit", deoarece se doreşte ca oamenii să înţeleagă că drumurile publice nu sunt dedicate vitezei şi exceselor şi că viteza poate fi experimentată pe circuitele special amenajate, cu reguli speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.