Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Bilaşco speră ca Edi Iordănescu să continue la campioana României și în sezonul următor

Inquam Photos - George Călin
Inquam CFR Cluj supercupă

Directorul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, s-a declarat convins că Edward Iodănescu va continua în funcţia de antrenor, subliniind că nu s-a pus problema ca acesta să nu rămână la echipa campioană, conform news.ro

"Nu am avut dubii că nu ne-am fi putut îndeplini obiectivul. Am avut încredere în acest grup de băieţi. Eu sunt convins că Edi va continua, nu s-a pus niciodată problema să nu continue. E o înţelegere cu el să continue. CFR de obicei nu pune antrenori pentru 6-7 luni de zile. Acum vrem să ne bucurăm de acest moment, nu se pune problema să discutăm de plecarea lui Edi. Sunt convins că va continua şi avem de îndeplinit un obectiv important, acela de a fi într-o competiţie europeană, grupele Ligii Europa, grupele Ligii Campionilor e un obiectiv greu de obţinut. Poate vom bea şampanie la Cluj, acum plecăm spre Suceava să luăm avionul spre Cluj. Nu am luat şampanie cu noi la Botoşani. Cred că la meciul cu FCSB, o parte din jucătorii care au dus greul, vor primi vacanţă. Dar asta e decizia antrenorului", a declarat Bilaşco la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, şi a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.

Unica reuşită a meciului a fost semnată de Ţigănaşu, în proprie poartă, în minutul 53.

Din etapa a IX-a, penultima, mai sunt de disputat meciurile FCSB - Universitatea Craiova şi Academica Clinceni - Sepsi OSK.

Înaintea acestor două meciuri, clasamentul este următorul:

Clasament: 1. CFR Cluj - 51 de puncte, 2. FCSB - 45, 3. Sepsi – 37, 4. Universitatea Craiova – 37, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29. FCSB poate egala matematic CFR Cluj în fruntea clasamentului, dar bucureştenii au beneficiat de o rotunjire în plus cu 0,5 puncte, după sezonul regulat, astfel că formaţia ardeleană este considerată campioană.

CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 şi 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.