Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi a luat foc după anunțul ministrului Muncii privind pensiile: 'Placa asta cu respectarea legii am tot auzit-o'

Facebook
marius budai

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat ca pensiile vor crește de la 1 septembrie, așa cum prevede legea și a atras atenția asupra mai multor probleme, pe care spune ca va lucra să le rezolve, dar are nevoie de mai mult de trei luni, cât are momentan în funcție.

„Consider că sistemul de pensii are nevoie de un audit. (...) Îmi spun oamenii că sunt umiliți de casele de pensii și așa este. Statul a eșuat în a gestiona aceste arhive. E nevoie de un moment zero. Pensiile vor crește, sumele sunt incluse în buget. Eu sunt ministrul Muncii și sunt chemată să aplic legea în vigoare”, a declarat Violeta Alexandru.

Fostul ministru al Muncii Marius Budăi a reacționat virulent după anunțul acesteia.

Ponta, avertisment pentru foștii colegi: 'PSD singur la alegeri nu are nici o șansă'. Ce spune despre propunerea lui Firea

„Placa asta cu respectarea legii am tot auzit-o. Nimeni nu spune cu subiect şi predicat că de la 1 septembrie se va majora valoarea punctului de pensie de la 1265 de lei, la 1775 de lei. Când voi auzi aceste fraze, când vor vorbi toţi la unison, ministrul Muncii, ministrul Finanţelor, premierul, când vor spune toţi acelaşi lucru, îi voi crede. Ați văzut cu alocaţiile. Preşedintele Iohannis a promulgat legea, premierul Orban a mutat termenul mai încolo, l-a prorogat. Cum putem să îi credem pe aceşti oameni?”, a declarat Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.