Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi răspunde criticilor PNL, după ce a anunțat creșterea salariilor și pensiilor: Nu ne certăm pe nimic atunci când vorbim despre români

gov.ro
Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit, miercuri seara, la România TV, despre creșterea pensiilor și salariilor pe care a anunțat-o de la pupitrul PSD și a răspuns criticilor care i-au fost aduse, ulterior, de lideri PNL, inclusiv de premierul Nicolae Ciucă. Unele voci liberale au cerut chiar ca ministurl Muncii să fie dat afară din guvern după ce a făcut anunțul, susținând că acest lucru nu a fost discutat în caoliție.

"Nu ne certăm pe nimic atunci când vorbim despre români. Măsurile pentru economie implementate de acest guvern sunt la 6 la sută din PIB.

PSD a luat decizia să propună, toate vor merge în coaliție. Vom merge în coaliție cu cifre, cu ce spune Comisia de Prognoză. Am spus că vom propune o majorare a pensiilor cu 10 la sută. Vorbim de intrarea în plată de la 1 ianuarie 2023.

Acestea sunt propunerile la care am lucrat, mergem în coaliție și acolo vom lua deciziile.

Nu comentez faptul că mi s-a cerut remanierea. Nu cred că trebuie să fim orgolioși, nu am ieșit de capul meu, ci cu acceptul conducerii.

Ca să fie un dialog, trebuie să ai niște propuneri. Discuțiile în coaliție nu sunt pe bază de negocieri atunci când vorbim de români. Discutăm pe cifre, nu pe altceva. Noi vom explica și se va lua decizia", a spus Marius Budăi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.