Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi DĂ ALERTA pentru pensionari: plafonul prevăzut în PNRR ar putea fi RENEGOCIAT cu Comisia Europeană

psd.ro
Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunţat, miercuri, că există discuţii în coaliţie şi în Guvern pentru renegocierea cu Comisia Europeană a acelui plafon introdus în PNRR privind cheltuielile din PIB cu pensiile, care nu trebuie să depăşească 9,4%.

„Susţin în continuare că acel 9,4% nu este altceva decât sărăcirea actualelor şi viitoarelor generaţii de seniori din România”, a spus Budăi, confirmând că doreşte renegocierea plafonului de 9,4% din PIB cu cheltuielile legate de pensii, impus prin PNRR.

„Avem discuţii deja în coaliţie, avem discuţii şi în guvern pentru a ne pregăti pentru această negociere. Suntem extrem de determinaţi să o facem. Repet, cetăţenii români nu trebuie să fie cetăţeni săraci”, a spus Marius Budăi, critiând negocierea făcută de ministrul Ghinea de la USR. MInistrul Muncii a mai spus că de la ministerul său nu a plecat nicio propunere de plafonare pentru pensii, în PNRR. ”Nu ştiu, a apărut acolo pur şi simplu, cine a semnat PNRR, cine s-a lăudat că a citit sau nu anexele să răspundă”, a mai declarat Budăi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.