Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi, după ce Marcel Ciolacu a devenit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste: PSD e un partid care contează din ce în ce mai mult în plan extern

psd.ro
Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă, sâmbătă, că PSD demonstrează că este un partid care contează din ce în ce mai mult în plan extern, după ce liderul formaţiunii, Marcel Ciolacu, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste, anunță News.ro.

”Îl felicit pe preşedintele Guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al Internaţionalei Socialiste, dar şi pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru obţinerea funcţiei de vicepreşedinte pe Europa Centrală şi de Est”, a scris, sâ,bătă, pe Facebook, ministurul Muncii.

Marius Budăi a adăugat că ”PSD demonstrează, astfel, că este un partid care contează din ce în ce mai mult în plan extern”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste, el mulţumindu-i premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încredere.

”Stânga românească şi PSD au primit o nouă recunoaştere internaţională”, afirmă Ciolacu, în timp ce prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu consideră că desemnarea sa reprezintă ”un vot de încredere pentru politicile publice şi eforturile continue ale echipei PSD”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.