Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi: Iohannis a început să gândească ca un PSD-ist

fortune.com
Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi (PSD), a declarat luni despre creşterea pensiilor că se bucură că preşedintele Klaus Iohannis a început să gândească ca un social-democrat, relatează News.ro.

”Eu personal mă bucur că domnul preşedinte a început să gândească social-democrat. Eu, personal, mă bucur că am văzut şi alţi membri din PNL că au început să gândească social-democrat”, a spus Budăi. ”Eu mă bucur că amprenta PSD la guvernare a una puternică şi că discutăm cu toţii despre majorarea pensiilor. E un lucru bun”, a adăugat el.

Ministrul Muncii a arătat că anul trecut nu erau crize profunde în România, nu era o criză a energiei şi un război la graniţă şi ”li se explica cum nu pot fi măsite pensiile”.

Despre procentul cu care ar putea creşte pensiile, Budăi a spus că PSD a venit cu o propunere argumentată. ”Am venit cu cifrele pe masa coaliţiei, cu o creştere de cel puţin 10%, ceea ce este peste 10% nu este decât în interesul cetăţenilor dar nu vreau şi o să refuz să particip la o licitaţie de procente pe seama seniorilor României”, a afirmat el.

”Eu nu îmi permit să îi mint şi nu îmi permit să licitez pe nevoia cetăţenilor români, mai ales a părinţilor şi buniciolor noştri, sub nicio formă”, a arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.