Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi anunță aprobarea imediată a unei ordonanțe pentru angajații din Sănătate : Problemele se vor rezolva săptămâna urmatoare

Facebook.com
Marius Budai, deputat PSD

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, sâmbătă, că în Comisia pentru Muncă din Parlament se lucrează la o Ordonanță care ar urma să fie aprobată săptămâna viitoare și care ar rezolva problemele pentru anumite categorii de angajați din sistemul de sănătate, evitând să ofere mai multe detalii, potrivit Mediafax.

„Avem o Ordonanță la Comisia pentru Muncă pe care cred că săptămâna viitoare o vom aproba și vom face și reglajele necesare acolo. Problemele pentru anumite categorii de angajați din Sănătate se vor rezolva săptămâna viitoare. otul în Comisie și în Plenul Camerei Deputaților nu este dat și așa este corect să mă pronunț (...) Bineînțeles, urmează promulgarea legii și publicarea ei în Monitorul Oficial. Ce am promis prin programul de guvernare vom respecta”, a declarat, sâmbătă, Marius Budăi, la Antena 3.

Citeste si Vestele galbene, pe urmele lui Emmanuel Macron - Proteste în apropierea staţiunii montane unde se află președintele Franței

Peste 200 de sindicalişti de la Sanitas au protestat miercuri, în fața Ministerului Sănătății, fiind nemulţumiţi de scăderea sporurilor salariale din sistemul medical.

Sindicaliștii Federației Sanitas sunt nemulțumiți de Legea-cadru privind salarizarea bugetară, care, spun ei, nu a oferit venituri corespunzătoare și echitabile tuturor categoriilor profesionale angajate în sistem, iar actele normative apărute ulterior, care ar fi trebuit să corecteze omisiunile și discrepanțele, nu fac decât să le accentueze și să sporească nemulțumirile angajaților.

Potrivit acestora, luna ianuarie 2019 nu a adus creșteri reale de venituri salariaților care urmau să beneficieze de acestea – conform Legii 153/2017, iar celor care au beneficiat de creșteri salariale în martie 2018, limitele impuse de O.U.G. 114/2018 le-au produs scăderi ale veniturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.