Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Constantin: Jucăm cu un trofeu pe masă

www.gds.ro
CS U Craiova

Jucătorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Marius Constantin, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea Supercupei României cu CFR Cluj, că el şi colegii săi sunt motivaţi să câştige trofeul şi să înceapă cu dreptul noul sezon competiţional.

"Sper ca această pauză să fi fost productivă pentru noi. Ne-am antrenat bine, suntem pregătiţi pentru meciul de mâine cu CFR. Jucăm cu un trofeu pe masă, aşa că e normal să fim motivaţi şi să începem cu dreptul sezonul. Nu ştiu dacă e un avantaj faptul că CFR a jucat deja un meci oficial... am avut şi noi meciuri amicale, aşa că nu cred că au un avans foarte mare faţă de noi din acest punct de vedere", a afirmat fundaşul.

"Nu ştiu dacă avem un complex cu CFR, e adevărat că ei au câştigat mai multe meciuri decisive decât noi. Dar de asta suntem aici, ca să încercăm să întoarcem balanţa în favoarea noastră. Eu cred că suntem bine pregătiţi, rămâne să demonstrăm asta mâine seară pe teren. Important e să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut şi să dăm totul pe teren", a adăugat Marius Constantin.

Supercupa României la fotbal dintre campioana CFR Cluj şi câştigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.