Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Copil a fost eliminat în sferturile de finală din Antwerp de Andy Murray, după un meci în trei seturi

Marius Copil

Tenismenul român Marius Copil (92 ATP) a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP de 250 de puncte din Antwerp (Belgia), vineri seara, după ce a pierdut împotriva fostului lider mondial Andy Murray (243 ATP), scor 3-6, 7-6 (7), 4-6, anunță MEDIAFAX.

Partida a început cu britanicul la conducere, acesta reuşind break încă din primul game. Copil a izbutit să egaleze ulterior la doi, însă nu a putut păstra acelaşi ritm, în ciuda jocului bun făcut pe propriul serviciu şi a unei game largi de lovituri etalată.

În setul secund, Marius Copil a arătat o creştere semnificativă la procentajul pe primul serviciu, ajungând la 17 aşi reuşiţi în două seturi. Parametrii ridicaţi la acest capitol i-au permis românului să împingă actul în tie-break, în ciuda faptului că Murray a servit pentru meci, la scorul de 5-4 în favoarea sa.

Citește și: Mircea Diaconu aruncă BOMBA: 'Ținta mea este NU să ajung președinte'

În tie-break, cel care a început la conducere a fost tot Murray, având 4-1, după primele cinci puncte. Totuşi, Copil a avut o serie excelentă de puncte şi a ajuns în postura de a servi pentru set, la scorul de 6-5. Arădeanul a ratat prima astfel de şansă, a salvat ulterior o minge de meci, iar în cele din urmă a trimis meciul în decisiv, după o oră şi 50 de minute.

În decisiv, cei doi au mers cap la cap până la scorul de 4-4, moment în care Murray a reușit să facă break-ul. Britanicul a confirmat ulterior cu un game făcut pe propriul serviciu și a încheiat partida după două ore și 36 de minute, perioadă în care Copil a reușit 20 de ași.

În urma parcursului de la Antwerp, cel mai bun din acest an, Marius Copil va primi un cec în valoare de 24.575 de dolari și 45 de puncte ATP. În ierarhia actualizată în timp real, românul a urcat 10 poziții, până pe locul 82.

În semifinalele întrecerii din Belgia, Andy Murray va înfrunta câștigătorul din partida Guido Pella (20 ATP) - Ugo Humbert (70 ATP). Penultimul act va avea loc sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.