Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, după egalul cu Viitorul: 'Trebuia să câştigăm'

www.gsp.ro
FC Botoșani Concordia Chiajna

Marius Croitoru (38 de ani) face minuni. FC Botoşani a remizat, 2-2 cu Viitorul, la Ovidiu, iar trupa moldavă a strâns nouă puncte în cinci etape şi e pe locul patru în Liga 1, potrivit Mediafax.

Croitoru a dezvăluit cu ce îşi "dopează" fotbaliştii şi cum a reuşit să-i capaciteze în aşa fel încât să joace de maniera în care o fac în acest start de sezon.

Viitorul şi FC Botoşani au remizat, luni seară, scor 2-2. Eric a deschis scorul în minutul 12, din penalty, Ashkovski a adus egalarea în minutul 27, apoi Gabi Iancu a reaus Viitorul în avantaj, în minutul 65, pentru ca în final acelaşi Ashkovski a egalat din nou, în minutul 81. Marius Croitoru consideră că FC Botoşani trebuia să câştige, având în vedere raportul ocaziilor.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

"Un meci frumos, dar nu-s bucuros pentru că trebuia să câştigăm. Ocaziile mai multe şi mari au fost de partea noastră. Din punctul meu de vedere, în prima repriză n-au ajuns la poartă. Au avut un penalty... Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Plus finalul reprizei a doua. Le-am spus clar că nu trebuie să le fie teamă de nimeni. Fotbalul, când joci frumos, te răsplăteşte.

Citește și: Noi declarații făcute de Alexandru Cumpănașu! ‘Este o echipă care va ajuta anchetatorii și ancheta’

(n.red. - cu ce îşi "dopează" fotbaliştii) Cu încredere şi cu mentalitate de învingători. Respectul trebuie să fie în afară terenului, când intrăm pe teren trebuie să dăm totul. În limita bunului simţ şi fair-play-ului", a spus Marius Croitoru, luni, la DigiSport.

Apoi, Croitoru a dezvăluit cum l-a convins pe George Miron (25 de ani), căpitanul Botoşaniului, să nu plece la FCSB, chiar dacă a fost dorit de Gigi Becali (61 de ani). "George are încredere în mine. I-am explicat clar, i-am spus că nu e momentul lui. Nu e momentul ca el să facă pasul acum spre nicio echipă. Este liderul de vestiar, este căpitanul nostru, joacă meci de meci, e un moment bun al lui. Cu siguranţă, va veni şi momentul lui", a mai spus Croitoru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.