Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Dunca: Domnule Iohannis, le-ați dat șah mat românilor! De acum vă puteți gândi unde veți schia la iarnă

www.ziuaconstanta.ro
Marius Dunca

Senatorul PSD Brașov, Marius Dunca, consideră că deciziile președintelui Iohannis au făcut numai rău cetățenilor țării.

”România normală” a lui Klaus Iohannis se destramă după doi ani de guvernare de dreapta. Guvernele sale au eșuat, rând pe rând, în a le oferi românilor stabilitate, bunăstare și în a-i proteja în fața pandemiei.

INS a comunicat o inflație anuală de 6,3%, ceea ce confirmă previziunea cea mai sumbră, că până la finalul acestui an vom avea o inflație de peste 7%. Domnule președinte, știați că în primele 9 luni din acest an, fiecare român a pierdut în medie un salariu minim din cauza inflației? Cetățenii sunt condamnați la frig din cauza creșterii explozive a prețurilor la energie și gaze, cum vor face oare față și creșterii uriașe a prețurilor la alimente?

Sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie fără șanse reale de a-și reveni. Nu mai sunt paturi libere la ATI pentru bolnavii Covid. Suntem campioni în UE la decese în rândul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. Suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență este un adevărat atentat național, vorbim despre condamnarea la moarte cu premeditare a mii de cetățeni!

Credeți că într-un moment în care suntem campioni în UE la decese Covid, în care trecem printr-un val de scumpiri, în care ar trebui să pregătim absorbția de fonduri europene, România are nevoie de un Guvern condus de Dacian Cioloș? Desemnarea acestuia ca prim-ministru este încă o palmă dată românilor. Nu este de ajuns faptul că acest personaj și-a demonstrat incompetența cu câțiva ani în urmă?

Domnule Iohannis, prin deciziile pe care le-ați luat, le-ați dat șah mat românilor! De acum vă puteți gândi unde veți schia la iarnă. Din păcate, în țara noastră până și speranța a eșuat, domnule președinte!” a declarat Marius Dunca, președintele PSD Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.