Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Lăcătuș a semnat cu Steaua: E noul antrenor al echipei - FOTO

www.steauaonline.com
Lacatus Steaua

Exact cum promisese, conducerea Clubului Sportiv al Armatei și-a făcut echipă de fotbal și l-a numit în mod oficial pe Marius Lăcătuș în funcția de antrenor coordonator, anunță gsp.ro.

Astfel, echipa Armatei va juca din sezonul viitor în Liga a 4-a și plănuiește ca în sezonul 2020 - 2021 să ajungă în prima ligă, acolo unde se poate duela cu Steaua lui Gigi Becali. Echipa se va numi "Steaua București" și va folosi vechea emblemă a Stelei din Liga 1.

Citește și: România e pe loc de semifinale în grupa de la EURO: Rezultatele şi clasamentul grupei

Noul director tehnic al secției de fotbal va fi prezentat de către conducerea CSA „Steaua București”, miercuri, 14 decembrie, în cadrul unui eveniment media organizat la sediul clubului, în Bulevardul Ghencea, nr. 35, sector 5, București, începând cu ora 11.00

Contractul de colaborare perfectat în data de 12 decembrie prevede o strategie de dezvoltare integrată a acestei discipline sportive pe următorii cinci ani, care include înființarea unei echipe de fotbal la nivel de seniori și înscrierea acesteia în liga a IV-a, începând cu sezonul competițional 2017-2018.

Echipa va evolua sub numele „Steaua București” și sub sigla înregistrată la OSIM cu numărul 130904, atribuită definitiv CSA Steaua București prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nr. 3425 din 3 decembrie 2014.

Obiectivele de performanță fixate pentru echipa ce va fi coordonată de Marius LĂCĂTUȘ sunt sincronizate cu planurile de modernizare a infrastructurii sportive – baza de pregătire și stadionul de fotbal. Astfel, prin promovări succesive în ligile superioare, echipa de fotbal seniori a CSA ar urma să evolueze, începând cu sezonul 2020-2021, în Liga Națională, pe noul stadion de fotbal din Ghencea.

Marius LĂCĂTUȘ este un fotbalist legendar al echipei de fotbal a clubului militar, pentru care a jucat timp de 13 sezoane, în perioadele 1983-1989 și 1993-2000, timp în care a cucerit Cupa Campionilor Europeni – în 1986, SuperCupa Europei – în 1987, 10 titluri de campion și șapte Cupe al României", s-a arătat în comunicatul CSA.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.