Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Lăcătuș: 'Nu i se va permite FCSB să își dispute meciurile pe Ghencea'

www.steauaonline.com
Lacatus Steaua

Marius Lăcătuș, fostul fotbalist și antrenor al echipei Steaua București, este de părere că formației FCSB nu îi va fi permis să dispute meciurile de pe teren propriu pe noul Stadion din Ghencea, care ar urma să fie finalizat în vara anului 2020, înaine de Campionatul European, potrivit Mediafax.

O decizie finală în acest sens va fi luată de Ministerul Apărării Naționale, spune Lăcătuș, care vede posibilă doar varianta ca echipa națională, pe lângă formația CSA Steaua București, în prezent în liga a patra, să fie primită pe noul Stadion din Ghencea.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

"Ca să joace FCSB pe Ghencea, depinde de conducerea Ministerului. Cred că acest lucru se va hotărî acolo, la nivel de conducere. Ei vor decide dacă este bine sau nu ca FCSB să evolueze acolo. Eu cred că nu se va întâmpla asta. Echipa națională va putea juca fără probleme. Mi se pare normal și firesc ca echipa națională să fie primită cu brațele deschise pe Ghencea, ca pe orice alt stadion al țării", a declarat Lăcătuș, joi, la Digi Sport.

Noul Stadion Steaua face parte din planul pentru EURO 2020, turneu final care se va disputa și în România. Gheorghe Popescu, în prezent consilier onorific al prim-ministrului Ludovic Orban pentru pregătirea organizării EURO 2020, a anunțat că Stadionul Steaua este singurul introdus în planurile de antrenament pentru turneul final, la Stadionul Rapid și Arcul de Triumf urmând să existe întârzieri, cel mai probabil. De asemenea, la arena lui Dinamo, care făcea și ea parte din planul inițial pentru EURO 2020, nu au început lucrările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.