Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Lulea: AUR trebuie să devină vocea antreprenorilor români

aur news
marius lulea

Marius Lulea: AUR trebuie să devină vocea antreprenorilor români, vocea producătorilor români, vocea fermierilor români!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își propune să sprijine producătorii autohtoni și afacerile românești prin implementarea unor politici economice care să promoveze dezvoltarea și prosperitatea în interiorul țării. În acest sens, în cadrul Congresului Extraordinar din 2 decembrie desfășurat la Alba Iulia a fost adoptată „Strategia de propagandă politică a AUR de Susținere a Producătorilor Români în 2024”.

„În anul 2023 România a atins un deficit comercial colosal, de peste 34 de miliarde de euro, bazat în mare parte pe importuri colosale de produse de consum și produse alimentare. (…) Nici o companie românească și nici un fermier român nu poate concura cu cele din Franța, acolo unde subvențiile acordate sunt de două ori mai ridicate, iar finanțarea cu bani de la bănci se face cu dobânzi de 1-2%”, a spus prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Acesta a subliniat că „Alianța pentru Unirea Românilor trebuie să devină vocea antreprenorilor români, vocea producătorilor români, vocea fermierilor români”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.