Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Nica: Guvernul va reintroduce garanții pentru companiile care contestă licitațiile

agerpres.ro
marius nica

Guvernul are în vedere reintroducerea unei garanţii financiare pentru companiile care contestă procedurile de achiziţie publică, a anunţat joi, la Piatra Neamţ, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, informează agerpres.ro

Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că măsura este analizată de membrii Executivului şi ar putea fi reintrodusă până la sfârşitul acestui an. 

"Avem o analiză la nivelul Guvernului şi luăm cu seriozitate în considerare să reintroducem acea garanţie pe care o solicităm celui care vrea să depună o contestaţie. Ştiţi foarte bine că ea a mai fost prevăzută în legislaţia naţională. A fost declarată neconstituţională, dar a fost declarat neconstituţional actul prin care îi reţii acea sumă, dar nu şi obligaţia de a depune efectiv la momentul la care faci o contestaţie", a afirmat Nica. 

Ministrul Fondurilor Europene a participat, joi, la Piatra Neamţ, la semnarea a 19 contracte de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi un contract din fonduri europene, pentru modernizarea şi reabilitarea infrastructurii din judeţul Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.