Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Niculae îi critică în termeni duri pe dinamoviștii care au aprins torțe în fața hotelului lui Negoiță: 'Au dus niște lucruri la extrem'

ProSport
Marius Niculae

Fostul jucător al lui Dinamo, Marius Niculae, a rămas surprins de atitudinea suporterilor "câinilor" care au ripostat cu torțe și fumigene în fața hotelului Rin marți seară, 4 iunie, relatează Mediafax. "Nu mă așteptam la ce s-a întâmplat, prefer suporterii de afară cu batiste albe. Sunt momente grele și din punct de vedere financiar, clubul Dinamo își pierde identitatea."

Citește și: Noul antrenor de la Dinamo dă asigurări că nu pleacă de la echipă, după ce fanii au anunțat că nu îl vor: 'Eu vreau să antrenez'

„Acești fani au dus niște lucruri la extrem, din ce am înțeles aceștia sunt Front 48. E un grup foarte organizat, de câțiva ani buni, de la începutul anilor '90 a fost format acest club", a spus Marius Niculae, pentru Digi Sport, care a precizat că echipa din Ștefan cel Mare nu va depăși criza prin care trece dacă va continua să facă aceleași greșeli:

"Până nu se face un proiect serios, până nu se lasă un antrenor să își ducă ideea mai departe, până nu se investesc bani și nu se aduc jucători de valoare nu se poate face performanță. Nu mi se pare normal că nu sunt lăsați antrenorii să își ducă proiectul până la capăt.

(n.red. - despre Mircea Rednic) - În criză de timp și de rezultate a preferat să aducă acești jucători, dar eu cred că era pe un drum bun, vedeam ceva bine.

În România este 1, 2, n-ai rezultate, hai la revedere!".

Miercuri, 5 iunie, Mircea Rednic a precizat că s-ar întoarce la Dinamo doar dacă directorul general, Bogdan Bălănescu va pleca de la club.

"Condițiile nu sunt normale, dacă vrei să ajuți clubul, vii. Îți faci treaba că vrei să ajuți", a mai spus Marius Niculae, care a mai spus:

"Toată povestea o văd în felul următor: dl Negoiță să facă un efort, să facă investiții, să aducă jucători de valoare și atunci când vor fi rezulutate nu vor mai fi probleme. Aceasta este problema suporterilor dinamoviști!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.