Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider local PSD: Cosette Chichirău, blat grosolan cu Mihai Chirica

blat

Șeful organizației municipale PSD Iași, deputatul Marius Ostaficiuc, consideră că scandalul local dintre PNL și USR PLUS reprezintă o „bășcălie” și afirmă că social-democrații vor face opoziție în Consiliul Local.

„Inevitabilul s-a produs! Municipiul Iași are viceprimari la 8 luni de la alegerile locale. PNL a bătut palma cu USR- PLUS și la nivel de Iași, după ce, în prealabil, s-au spurcat din răsputeri sau, mai bine zis, au jucat rolurile acestea. Cosette Chichirău a demonstrat astăzi că e un politician mărunt, din specia piticilor politici de talia lui Mihai Chirică.

Să o luăm pas cu pas. Circul cu excluderea noului viceprimar Cezar Baciu a fost unul de fațadă. Cosette Chichirău știa de trădarea acestuia. Și ea și Filip Hăvârneanu, liderul USR de la municipiu, cel care l-a propulsat în Consiliul Local pe așa zisul dizident din filiala lor. Toată această acțiune a fost una de fațadă, un circ ieftin de distragere a atenției de la organica alianță USR- PNL. Degeaba a vorbit doamna deputat de penalul Mihai Chirică, degeaba a făcut circul pe bugetul local, rezultatul era stabilit de la bun început. Iar ieșenii, luați de proști...

Dacă într-adevăr Cezar Baciu nu mai este dorit în USR- PLUS, atunci Cosette Chichirău ar putea trece la schimbarea legislației privind eliminarea mai facilă a consilierilor locali care nu se alinieaza la linia partidului. Are toată pârghiile posibile, se află la guvernare, este liderul unei filiale ce se află și la guvernarea locală, și nu mai are nicio scuză. În altă ordine de idei, Cosette Chichirău și-a bătut joc de propriul electorat urmărindu-și propriile interese și demonstrând că între ea și primarul penal nu e nicio diferență.

Grupul PSD se delimitează de acestă bășcălie politică a cuplului Chichirău- Chirica. Social democrații au ales să nu fie părtași la un simulacru democratic, au ales să rămână în continuare în opoziție pentru a apăra interesele ieșenilor. Prin urmare, PSD va rămâne în opoziție în Consiliul Local Iași, ca unică voce ce mai poate fi crezută în orașul acesta intrat pe mâinile unor neaveniți”, transmite Ostaficiuc, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.