Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Ostaficiuc (PSD): Nu ne jucăm cu soarta românilor. Noul Guvern trebuie să-și asume ieșirea din criză!

arhiva personala
Marius Ostaficiuc

”Avem parte de o criză guvernamentală pe care toată lumea încearcă să o depășească. Cum se va ajunge la acest lucru depinde de modul cum premierul desemnat, Nicolae Ciucă, va înțelege să colaboreze cu toate forțele parlamentare. Nu ne mai putem permite să ne jucăm cu soarta românilor, cred că trebuie ca această criză să ia sfârșit. Totul ține însă de modul cum premierul desemnat va înțelege să aducă la masa discuțiilor pe toată lumea.”, susține deputatul PSD Marius Ostaficiuc prin intermediul unui comunicat remis redacției.

Deputatul PSD susține că partidul său vrea să ajute la ieșirea României din crizele grave pe care le traversează, dar nu prea are ce să discute cu cei de la PNL care prin ceea ce demonstrează arată că nu își doresc deloc să ajute:

”PSD se așează la masa negocierilor, însă PSD nu are ce să discute cu PNL. Este cât se poate de evident că PSD trebuie să se implice în rezolvarea crizei actuale, să găsească soluții pentru depășirea momentelor dificile în care ne aflăm cu toții. PSD nu poate susține un guvern minoritar PNL- UDMR, ci un guvern de specialiști, de oameni ce pot coordona coerent și găsi soluții pentru ieșirea din criză.

Armistițiul politic cerut de premierul Nicolae Ciucă nu are acoperire, nu este ceea ce avem cu toții nevoie. Nu putem să avem un armistițiu politic pentru ca una sau două persoane să aibă parte de liniște, ci trebuie că toți actorii implicați să găsească soluții pentru a ieși din criză.

PSD a propus zece măsuri urgente pentru ieșirea din criză, măsuri pe care noul Guvern ar trebui să le ia în calcul.  Acest nou Guvern trebuie să înțeleagă că este pe muchie de cuțit și că trebuie urgent să găsească o soluție pentru a putea ajunge la Palatul Victoria. Nu mai vorbim de compromisuri, ci de fapte. PSD cere măsuri concrete, fapte și acțiuni. Dacă negocierile nu ajung la niciun punct, atunci cei desemnați să formeze Guvernul trebuie să-și asume eșecul.

Aceasta este adevărata atitudine de care are nevoie un Guvern, nu de compromisuri, nu de trageri de timp. PSD se va implica atât cât este necesar pentru a scoate țara din criză!” susține deputatul Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale a PSD Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.