Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Pieleanu, previziune-surpriză despre deznodământul CEx al PSD: 'Pe Liviu Dragnea nu-l suspectați că nu are inteligență'

Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu a avut, luni, o intervenție telefonică la Antena 3, unde a vorbit despre deznodământul pe care îl va avea CEx-ul PSD.

„Astăzi, vor fi discutate, în primul rând, propunerile pentru ASF și CNA. (...) E informație ce vă spun acum: dacă va fi propusă excluderea celor doi, toți ceilalți așa ziși puciști se vor solidariza și vor cere ca și ei să fie supuși votului public. Atenție! Vorbim nu de lideri de imagine, ci de lideri autentici”, a declarat, luni, 5 noiembrie, sociologul Marius Pieleanu, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir.

DOCUMENT - Ce conțin cele 6 dosare întocmite de Liviu Dragnea, din valiza dedicată lui Klaus Iohannis

„Problema este dacă partidul își permite să renunțe in corpore la Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu etc. Peste șapte luni sunt alegeri europarlamentare. Sunt primele județe în enumerarea mea, ca vot", a mai spus sociologul.

„Pe Liviu Dragnea nu-l suspectați că nu are inteligență. Eu cred că va face astfel încât toată lumea să fie muțumită la finalul acestui CEx. Adică dânsul va fi cel care îngroapă securea războiului și știe că este singura soluție pentru a duce barca mai departe", a declarat Marius Pieleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.