Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Pieleanu reacționează după publicarea sondajului controversat, care a creat isterie în spațiul public

www.promtmedia.ro
sondaj

Sociologul Marius Pieleanu a declarat luni, la Antena3, că sondajul publicat recent de Avangarde nu are nicio legătură cu PSD „în sensul contractual”, precizând că este un barometru pe care îl face lunar.

AICI DATELE SONDAJULUI

„Este banalul barometru pe care știți că-l fac lunar și pe care l-am prezentat cu regularitate la Antena3. Nu are niciun fel legătură cu PSD, în sensul contractual al cuvântului. Barometrul pe care eu îl fac, îl fac pentru promovare și pentru marketing al firmei, nicidecum la comanda cuiva. (...) Sigur că este o scădere semnificativă, însă aș vrea să lămuresc foarte clar completa neimplicare a liderului PSD în această chestiune. Chiar dacă am o relație de multă vreme cu dl președinte al PSD, asta nu înseamnă că mi-a comandat un sondaj prin care să falsific datele. (...) Îmi pare rău că sondajul meu sau rezultatele sondajului meu constituie motiv de ceartă în interiorul PSD. Nu asta a fost intenția mea.”, a spus Marius Pieleanu, la Antena 3.

Conform sondajului citat, făcut de institutului Avangarde condus de sociologul Marius Pieleanu, Guvernul Tudose s-ar fi prăbușit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.