Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică s-a făcut de râs: A transferat un fotbalist pe care l-a confundat cu un alt jucător

Cancan
Șumudică

Gaziantep FK, echipa turcă antrenată de Marius Şumudică, l-a transferat pe internaţionalul belgian Kevin Mirallas, pe care l-a confundat, pe site-ul clubului, cu un alt fotbalist, scrie presa din Belgia.

Liber de contract după despărţirea de o formaţie din ţara sa, Royal Antwerp, Mirallas, o extremă ce a împlinit chiar luni 33 de ani, a semnat un contract pe opt luni cu Gaziantep FK. Această durată neobişnuită se datorează faptului că sezonul a început mai târziu, scrie agerpres.ro.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

Când Gaziantep a anunţat transferul, a apărut o problemă, clubul utilizând mai multe fotografii ale lui Mirallas la Everton, dar şi una a lui Morgan Schneiderlin, care a fost şi el jucătorul echipei engleze între 2017 şi 2020. Eroarea a devenit virală pe reţelele de socializare.

Mirallas, 60 de selecţii pentru naţionala Belgiei, speră să-şi relanseze cariera după un sezon complicat la Antwerp, unde l-a avut antrenor pe românul Ladislau Boloni, cu care nu a avut o relaţie bună, notează cotidianul La Dernire Heure.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului

Gaziantep, la care joacă Alexandru Maxim şi Alin Toşca, este pe locul 17 în campionatul Turciei, după patru etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.