Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică și fiul său au fost sancționați de Federația Turcă de Fotbal, după ce au încălcat regulile campionatului

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal a decis, joi, ca tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, să fie suspendat patru meciuri şi amendat după partida din deplasare cu Antalyaspor, informează News.ro.

Şumudică a fost găsit vinovat de faptul că la meciul de duminica trecută, terminat la egalitate, scor 1-1, deşi nu avea voie la vestiar şi pe banca tehnică, le-a transmis din tribună instrucţiuni celor de pe bancă şi jucătorilor. El a fost suspendat patru jocuri şi amendat cu 33.000 de lire turceşti.

Tehnicianul a primit şi o amendă de 900 de lire turceşti pentru că nu s-a conformat regulilor de distanţare socială şi de purtare a măştii.

Citește și: Autoritățile cer carantină totală pentru două localități, după ce numărul de cazuri a crescut foarte mult

Marius Ştefan Şumudică, fiul lui Marius Şumudică, care deşi nu are licenţă de antrenor şi un contract înregistrat la federaţie a fost acreditat ca antrenor secund la meciuri, a primit o suspendare de un an şi a fost amendat cu 100.000 de lire turceşti, potrivit tff.org. El a primit şi o amendă de 900 de lire pentru că nu a respectat regula cu privire la purtarea măştii.

Tot după etapa de săptămâna trecută, Cristian Săpunaru, de la Kayserispor, eliminat la meciul cu Sivasspor, a fost suspendat două jocuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.