Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică speră ca fanii să o ducă pe Astra către victorie în meciul cu Genk

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Șumudică a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că în meciul de joi cu Genk speră într-o mare măsură în ajutorul publicului giurgiuvean care să aclame.

' Sperăm într-o mare măsură în ajutorul publicului, sperăm ca de data aceasta giurgiuvenii să fie alături de noi, să vină la meci, și ar fi păcat ca să nu profite de o astfel de șansă. Nu știm când vom mai ajunge în primăvara europeană atât noi cât și alte echipe din România, cred că va fi din ce în ce mai greu nu numai să te califici în grupe cât să ieși și din grupe și avem nevoie de ei fiindcă noi am venit aici la Giurgiu pentru ei, cred că ne-am făcut datoria, în mare măsură cred că ne-am făcut datoria, am adus trofee la Giurgiu atât Campionatul cât și Super Cupa, ne-am calificat în primăvara europeană și cred că ne-am făcut datoria și ei sunt mai datori decât noi. Îmi doresc din suflet ca mâine giurgiuvenii să fie alături de jucătorii mei și să îi aclame', a declarat Marius Șumudică, anunţă Agerpres.

El și-a exprimat încrederea că partida cu Genk va fi una 'spectaculoasă', iar la sfârșit 'spectatorii să fie mulțumiți și să îi aplaude pe jucătorii Astra'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.