Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Tucă: 'Un Guvern-fantomă va fi votat de un Parlament-fantomă. Să nu devină și România un stat-fantomă'

marius tuca

Este pentru prima dată în istorie când un Guvern-fantomă va fi votat de un Parlament-fantomă. „Mi-e teamă să nu fie aceștia primii pași prin care România să devină, la rândul său, un stat-fantomă”, consideră Marius Tucă, potrivit Mediafax.

„Este pentru prima dată în istorie când un Guvern-fantomă va fi votat de un Parlament-fantomă. Mi-e teamă să nu fie aceștia primii pași prin care România să devină, la rândul său, un stat-fantomă. Cu Ludovic Orban izolat la Vila Lac 1 – pentru cei cunoscători Sică Mandolină stă gard în gard, izolat, cu Traian Băsescu, ba chiar are o portiță între cele două curți - și cu Klaus iohannis izolat și învăluit în propria aroganță la Cotroceni, avem toate șansele ca România să fie condusă de Coronavirus”, este comentariul lui Marius Tucă.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

Acesta adaugă că opoziția, „altfel plină de guri mari, a făcut peste noapte ciocu’ mic și, vezi Doamne, din cauza la coronavirus trebuie să voteze un guvern anticonstituțional, antidemocratic, anti-România, anti din toate punctele de vedere. Asta în condițiile în care România, în situații cu totul excepționale, are nevoie de oameni cu totul excepționali și nu de oameni izolați sau autoizolați de incompetență și prostie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.