Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică, investigat de Federația Turcă de Fotbal, după gesturile nesportive făcute în timpul unei conferințe de presă

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Șumudică va fi investigat de Federația Turcă de Fotbal, după evenimentele petrecute în partida dintre Gaziantep și Konyaspor, scor 0-0, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

Antrenorul român va fi investigat de Comisia de Disciplină din Fotbalul Profesionist, după gesturile nesportive făcute în timpul partidei dintre Gaziantep și Konyaspor și pentru reacția avută în timpul conferinței de presă care a urmat meciului.

”În urma partidei cu Konyaspor, Marius Șumudică i-a aplaudat pe suporterii roș-negri, iar, ulterior, antrenorul nostru i-a ovaționat și pe fanii lui Konyaspor. Momentul când Șumudică i-a aplaudat pe fanii lui Konyaspor poate fi văzut în filmările realizate din tribune. În ciuda acestui comportament afișat de Șumudică, niște suporteri l-au agresat verbal pe antrenorul nostru, cât și pe familia acestuia, înainte și după meci. După aceste acțiuni, Marius Șumudică a semnalat jignirile și abuzurile fanilor. În plus, prima propoziție a acestuia, la conferința de presă, a fost: ”Cred că este minunat că o echipă precum Konyaspor are 13 puncte și merită mai mult”. Astfel Șumudică și-a arătat încă o dată respectul pentru adversarul nostru. Suntem foarte triști pentru ceea ce s-a întâmplat cu antrenorul nostru, Marius Șumudică și pentru felul în care publicul a fost manipulat”, a fost mesajul de susținere publicat de Gaziantep Gazișehir.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

"Am aplaudat la finalul meci. De ce nu vedeţi asta? Familia mea a fost înjurată, mama mea. În ciuda acestui lucru, sunt un fan al turcilor şi îi iubesc foarte mult. Aceste lucruri s-au petrecut pentru că sunt dintr-o altă ţară. Acceptaţi şi punctul meu de vedere. Mulţumesc!", a declarat Şumudică, potrivit Goal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.