Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică, mesaj ironic către MM Stoica: 'L-am văzut cum sărea prin club'

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, a oferit o reacție ironică la adresa lui MM Stoica după ce directorul sportiv al FCSB-ului a lăsat de înțeles recent că titlul obținut de Astra în sezonul 2015-2016 a fost obținut conjunctural.

"MM Stoica e un tip prea puternic pentru mine. Mi-e frică să-i răspund. L-am văzut prin curtea unui club cum sărea. Se bucura ca la goluri, nu vreau să-i răspund, poate mă întâlnesc cu el pe aeroport și cine știe ce se întâmplă", a fost reacția ironică a lui Șumudică, la TV Digi Sport, conform gsp.ro.

Citește și: Moment emoționant: Jucătorii Sevillei au reușit revenirea anului contra lui Liverpool, după ce antrenorul le-a dat o veste ȘOCANTĂ la pauză - VIDEO

Cei doi au mai avut schimburi tensionate de replici și în trecut, pe vremea când Șumudică se afla pe banca Astrei Giurgiu.

Actualul tehnician al lui Kayserispor face referire la scandalul izbucnit în urmă cu două săptămâni, când MM Stoica a fost surprins în mijlocul unui scandal de proporții într-un club de noapte din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.