Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică șochează din nou - Pentru mine, Rapid a murit! Mi-e scârbă!

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Șumudică, 48 de ani, a revenit azi în România, după ce și-a reziliat contractul cu Al Shabab, și a oferit declarații dure, pe aeroport, despre actuala Rapid, echipă care tocmai a promovat în Liga 2, potrivit gsp.ro

„Băiatul meu s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și a intrat în depresie din cauza celor de la Rapid. Eu am făcut multe pentru clubul ăsta, am fost înjurat în toată țara pentru Rapid și cei de acolo și-au bătut joc copilul meu. Băiatul meu a marcat 10 goluri când era la Astra, în Liga 3. După aceea, Pancu a venit și a zis despre el: «Dacă era la Rapid, marca 30 de goluri».

Dar nu știu cine de la Rapid, mi-e și scârbă să le pronunț numele celor de acolo, nu l-au vrut.  La câte am  făcut eu pentru club și având în vedere ce înseamnă numele Șumudică pentru Rapid... Pentru mine, Rapid a murit! Iubesc clubul pentru ce a fost, iubesc suporterii, dar nu sunt pe aceași lungime cu ce se întâmplă acolo”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Antrenorul acuză conducerea clubului alb-vișiniu pentru modul în care s-a comportat cu fiul lui, Marius Șumudică jr. Golgeter la Astra 2 în sezonul 2017-2018, în Liga 3, băiatul lui Șumi nu a fost adus la prima echipă a Rapidului, în campionatul următor, deși Pancu îi lăudase public performanțele. Ulterior, Șumudică jr. a renunțat la fotbal și a intrat în staff-ul tehnic al tatălui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.