Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marketa Vondrousova a plecat ca o învingătoare de la Roland Garros: Felicitări, Ash. Mi-ai dat o lecție astăzi, îți mulțumesc

antena3.ro
tenis

Marketa Vondrousova a plecat ca o învingătoare de la Roland Garros. Deși a pierdut finala în fața jucătoarei din Australia, Ashleigh Barty, tenismena din Cehia a declarat că s-a bucurat de fiecare moment petrecut la turneul de la Paris, iar, referitor la adversara sa, a avut numai cuvinte de laudă, potrivit Mediafax.

"Felicitări, Ash, ție și echipei tale. Mi-ai dat o lecție astăzi, îți mulțumesc (râde - n.red.). Ești o persoană incredibilă și meriți această victorie. Sper că am reușit să vă arăt spiritul meu de luptătoare și 'scurtele' mele", a precizat Marketa Vondrousova, la finalul meciul pierdut în fața lui Ashleigh Barty, pe care a continuat să o laude:

"A fost prea bună astăzi. Cred că a făcut un meci grozav și n-am avut prea multe șanse. Chiar dacă nu am câștigat, mi-a plăcut fiecare moment de la acest turneu. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care se ocupă de acest turneu. Mulțumesc și echipei mele, e uimitor că am ajuns aici și vă recunoscătoare. Nu pot să cred că e adevărat, viața mea nu va mai fi la fel după acest turneu".

Citește și: Simona Halep dovedește că este o mare jucătoare: Mesajul pe care i l-a dat lui Ashleigh Barty, noua campioană de la Roland Garros

Marketa Vondrousova a fost învinsa, sâmbătă, în finala Roland Garros de Ashleigh Barty, scor 1-6, 3-6. Tenismena în vârstă de 19 ani va urca 22 de locuri în clasamentul WTA și a câștigat 1.2 milioane de euro pentru prezența în finala turneului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.