Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marocul a decis să suspende zborurile către şi dinspre Franţa din cauza pandemiei de COVID-19

operationworld.com
Maroc

Marocul a decis să suspende zborurile către şi dinspre Franţa din cauza recrudescenţei pandemiei de COVID-19, a anunţat joi Ministerul Afacerilor Externe marocan, relatează AFP.

''Această decizie va intra în vigoare din 26 noiembrie 2021 la ora 23:59 (22:59 GMT) până la o nouă notificare'', se precizează într-un comunicat oficial transmis de agenţia de presă MAP.

Guvernul francez nu preconizează în acest stadiu "nici izolarea şi nici starea de alertă" în faţa celui de-al cincilea val al pandemiei pe teritoriul Franţei, care este "fără îndoială mai puternic şi mai îndelungat (...) decât cel din vară", a declarat joi ministrul Sănătăţii, Olivier Veran, potrivit Agerpres.ro.

"Vom putea trece peste acest val fără să recurgem la mijloacele cele mai coercitive" care au fost impuse de ţările vecine Franţei, a precizat el, subliniind că în acest stadiu nu vor exista "nici o închidere anticipată a centrelor comerciale şi nici restricţii impuse deplasării persoanelor", în faţa recrudescenţei contagierilor cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.