Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marocului şi-a păstrat titlul în Campionatul Africii pe Naţiuni la fotbal

Selecţionata Marocului şi-a păstrat titlul la Campionatul Africii pe Naţiuni la fotbal (CHAN), impunându-se cu scorul de 2-0 în faţa reprezentativei Mali, duminică la Yaounde, în finala competiţiei, disputată în prezentat unui număr limitat de spectatori, din cauza măsurilor pentru combaterea răspândirii Covid-19, potrivit Agerpres.

"Leii din Atlas", câştigătorii ediţiei precedente, pe care au disputat-o pe teren propriu în 2018, au deschis scorul în repriza secundă, prin Soufiane Bouftini, în urma unei lovituri de colţ (69). Căpitanul marocanilor, Ayoub El Kaabi, a dublat avantajul echipei sale zece minute mai târziu, tot după o centrare din corner.

Citește și: VIDEO | Clotilde Armand a descoperit că e greu să fii primar: 'Trebuie nu ştiu câte voturi pentru a face o mică investiţie'

În meciul pentru locul al treilea, care a avut loc tot duminică, pe Stadionul Reunificării din Douala, echipa Guineei a dispus cu 2-0 de formaţia ţării gazdă, Camerun, prin golurile lui Morlaye Sylla (9) şi Mamadouba Bangoura (45+1).

Prevăzut iniţial între 4 şi 25 aprilie 2020, Campionatul Africii pe Naţiuni, turneu rezervat doar jucătorilor care evoluează pe continent, a fost amânat pentru perioada 16 ianuarie - 7 februarie din cauza pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.