Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martina Navratilova consideră că Irina Begu se numără printre sportivele care pot crea surprize pe zgură

www.treizecizero.ro
Irina Begu

Martina Navratilova consideră că Irina Begu se numără printre sportivele de dincolo de top 20 WTA care pot crea surprize pe zgură, la Madrid, Roma şi Paris.

În afara jucătoarelor de pe primele locuri WTA, care evident că sunt favorite şi în opinia Martinei Navratilova, fosta sportivă este de părere că sunt şi alte sportive care nu trebuie ignorate, conform News.ro.

“Irina-Camelia Begu (Nr.35): Iată o statistică surprinzătoare pentru tânăra de 32 de ani din România. Dintre jucătoarele clasate în prezent în Top 50, ea are al treilea cel mai mare număr de victorii în carieră pe zgură, după Simona Halep şi Victoria Azarenka, cu 104. „Cu siguranţă o posibilă surpriză”, a spus Navratilova. „Nu mi-aş dori să o văd pe partea mea de tablou””, este descrierea româncei din materialul de pe site-ul WTA.

Au mai fost nominalizate de Navratilova Martina Trevisan (20 WTA), Jelena Ostapenko (22 WTA), Donna Vekic (23 WTA), Anastasia Potapova (25 WTA), Jil Teichmann (30 WTA) şi Paula Badosa (42 WTA). În plus, Navratilova a precizat că poate produce surpriza “oricine din Cehia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.