Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martor, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE din infernul de la Bamboo: De unde a pornit focul

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu Bamboo 3

Noi mărturii ies la iveală din clubul Bamboo distrus de flăcări sâmbătă dimineață. Cătălin Dumitraşcu este unul dintre cei care se afla în celebrul club în noaptea de vineri. Acesta a povestit pentru Digi 24 că evacuarea tuturor oamenilor din club s-a făcut în cateva minute şi până la sosirea forţelor de ordine. Dumitrașcu mai spune că incendiul a pornit de la tavanul localului.

Citește și: Nicușor Dan DEZVĂLUIE de ce NU avea clubul Bamboo autorizație: 'Intrăm în zona unei adevărate MAFII'

Cătălin Dumitrașcu, martor: Eram în mijlocul clubului. Am văzut la un moment dat că oamenii au început să vorbească, să se panicheze, să înceapă să se mişte. Nu mi-am dat seama de ce. M-am gândit că este o altercaţie sau ceva de genul ăsta. Fiind în club, m-am gândit că se întâmplă chestii de genul ăsta, apoi am auzit semnalul de la securitate ca toată lumea să evacueze. Am început să ne mişcăm mai virulent, să zic aşa. Am ieşit pe ieşirea din spate, care trece prin acea terasă amenajată pentru fumat. Eram la jumătate. Aveam în faţă câteva zeci de persoane, în spatele meu aveam câteva sute, eram în primul val. Oamenii nu se călcau în picioare. Oamenii ieşeau, cel puţin în primele valuri, foarte ok.

Panica a fost controlată. Panica fost de genul marş forţat: Haideţi, Haideţi, Haideţi ! Nu am văzut să cadă nimeni pe această parte pe care am fost eu.

Ultima mea fază în minte, imagine, toată lumea se uita către centrul tavanului, undeva la mijlocul clubului, în tavan. Incendiul nu a fost cu siguranţă din interiorul clubului, de la clienţi, artificii, orice speculaţie de genul ăsta.", a spus martorul pentru Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.