Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martor-cheie în dosarul lui Dragnea rupe tăcerea în fața magistraților. Acuzații GRAVE la adresa DNA: Mi-a spus că mă trimite în judecată, că o să mor de foame

breaking news stiripesurse.ro

Rodica Milos, fost director economic la DGASPC Teleorman, rupe tăcerea în fața magistraților ÎCCJ, unde are loc ultimul termen în procesul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu. Rodica Milos a lansat acuzații grave la adresa procurorului DNA.

„Când am fost audiată ca martor, eu nu am avut un avocat al meu. Semnătura de pe declarație este probabil al avocatului. Deoarece am fost chemată în timp foarte scurt, nu am avut timp să-mi angajez un avocat. Într-adevăr, nu contest că am semnat contractele de angajare a celor două. Eu le-am semnat în condiții de legalitate, fiecare participase la o procedură în vederea angajării", a explicat Milos în fața judecătorilor.

ULTIMA ORĂ - Dezvăluiri din sala de judecată. Decizia ÎCCJ în dosarul lui Liviu Dragnea

Ea a spus că atunci când a fost chemată a doua oară la DNA, asupra ei s-ar fi făcut presiuni.

„Când am fost audiata a doua oară, am fost la DNA degeaba. Am fost chemată pentru lămuriri dar nu am înțeles. Mi-a fluturat o foaie, a spus: doamnă eu pot să vă dau NUP (neînceperea urmăririi penale), dar nu vreau, pentru că nu știu cu cine țineți. A zis să mă descurc cu justiția. Spunea că o să mă trimită în judecată, o să mor de foame, pentru că nu voiam să spun de domnul Dragnea. Mi-a spus: știți unde vrem să ajungem. Dar eu nu puteam să spun nimic, nu aveam ce să spun, pentru că cu Liviu Dragnea m-am întâlnit doar în două situații, numai profesional”, a completat Milos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.