Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂRTURIA ȘOCANTĂ a unei mureșence SĂNĂTOASE INTERNATE CU FORȚA, pentru coronavirus: femeia NU a avut niciodată boala

Ro Health Review
UPU spital

Abuzurile făcute în sistemul de sănătate din România ies la iveală. O femeie din Mureș a povestit cum a fost testată de coronavirus la serviciu, internată cu forța și ținută în spital două săptămâni deși nu avea simptome. În spital, femeia spune că nu a primit tratamentul trecut în fișa medicală și că după ce s-a externat s-a testat de anticorpi și....surpriză, nu îi are, pentru că nu a avut niciodată coronavirus, deși a fost internată cu forța.

Citește și: ALERTĂ DNA anchetează achizițiile făcute de Unifarm în stare de urgență: VIZIERE la 17.000 de euro bucata

“Eram 22 de femei, care foloseam două toalete și două dușuri. Nu am avut niciun simptom de COVID19, în toată perioada în care am stat în spital. Dar eram în același loc cu bolnave internate de 5-6 săptămâni, pe care le auzeam tușind și care chiar se aflau într-o suferință reală. Ne întrebau în fiecare zi dacă nu ne doare nimic, dacă nu au apărut simptome. De fiecare dată răspundeam negativ și atunci ne întrebau, mai în glumă, mai în serios, ce căutăm acolo”.

Ne-au aruncat dosarul medical de la etajul 1, pe geam. Abia când am ajuns acasă am realizat că nu am primit medicația care era trecută în fișa de observație. Am avut diaree vreme de mai multe zile, iar pe foaia de observație scrie că am primit în fiecare zi probiotic. De fapt, am primit un singur plic, timp de o săptămână. În fișa unei colege scrie că a primit medicamente pentru tensiune, dar nu i s-a dat nici măcar o pastilă", a declarat femeia, pentru Mureș.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.