Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturie delicată a prietenei Cristinei Țopescu: 'Cristina a suferit o depresie'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul oftalmolog Monica Pop a făcut la România TV mărturisiri despre Cristina Țopescu, găsită moartă în locuința sa. Cele două erau prietene.

''As fi vrut sa nu am ocazia niciodata sa vorbesc despre asa. Cand a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. In aceeasi perioada a mai pierdut si doi caini. Cristina era o singuratica, asa a fost dintotdeauna. Are doi frati, care nu stau in Bucuresti, mama care sta in Germania. A fost prima data cand nu mi-a raspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Craciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatalui sau. Am mers cu ea la spital de cateva ori, cand era internat domnul Topescu, el se bucura foarte mult cand o vedea. Am fost de cateva ori la cinematograf ămpreuna, ea alegea intotdeauna filmul si avea alegeri foarte placute. Ea era o artista in felul ei.'', a declarat Monica Pop, în direct la România TV.

Vezi si: Cristina Țopescu a încercat să fugă din România în 1989, a fost prinsă și a stat în patru închisori: mărturia tulburătoare a fostei vedete TV .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.