Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii cutremurătoare! Roberta, fata ucisă de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai, s-a stins sub ochii verișorului său

Foto facebook
Roberta fata ucisa accident 2 mai

Mărturii cutremurătoare! Roberta, fata ucisă de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai, s-a stins sub ochii verișorului său

Verișorul fetei ucise de șoferul drogat, care a spulberat opt oameni la 2 Mai, a dat primele declarații după accidentul teribil. Tânăra care a murit în urma accidentului de la 2 Mai s-a stins chiar sub ochii vărului său. Acesta a povestit întregul moment terifiant.

”Era ora 5 dimineața. Ne întorceam din Vama Veche să mergem spre cazare, spre 2 Mai și grupul nostru era format din opt persoane, trei erau mai în față și cinci în spate. Eu cu încă doi băieți eram mai în față. Am auzit în spate scârțâit de roți, drifturi, un drift așa puternic și o bubuitură.

M-am întors, am văzut mașina că intrase pe partea cu iarna, ieșise de pe șosea, apoi a reglat volanul, a intrat și pe contrasens, apoi iar pe prima bandă de mers. A trecut de noi, s-a oprit cinci secunde, nu a coborât, nu nimc și apoi a plecat, și-a continuat drumul.

Inițial când a trecut pe lângă noi, am văzut că avea parbrizul spart și am crezut că a lovit un stâlp sau ceva. Ne-am întors să vedem și erau prietenii noștri și apoi a mai oprit un grup cu mașina și a sunat la poliție”, a declarat vărul fetei ucise, potrivit antena3.ro.

”Mergea haotic și cu viteză mare”

”Mergea haotic și cu viteză, viteză mare. Din spate a oprit să ăși revină și noi i-am sunat repede pe prietenii noștri, eu am sunat-o pe verisoara mea. Am văzut că nu răspunde, are telefonul închis. Ne-am panicat foarte tare, dar până la urmă...”, a mai spus verișorul Robertei, fata ucisă în accidentul de la 2 Mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.