Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii despre ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor: Oana Zăvoranu rupe tăcerea

Oana Zăvoranu, care s-a împăcat cu Corneiul Vadim Tudor în urmă cu mai bine de o săptămână, a declarat la România TV că îi pare tare rău de pierderea şefului PRM şi a povestit despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu acesta.

Citește și: ȘOCANT Ultima poezie a lui Corneliu Vadim Tudor: Hai, moarte, să bem o cafea...

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Corneiul Vadim Tudor în secret, după ce şeful PRM a făcut primul pas. Aceştia s-au întâlnit la sediul partidului, unde Vadim i-a spus că, în ciuda neînţelegerilor, îi va fi alături, mai ales acum când considera că împotriva ei a început o campanie de denigrare.

Citește și: Motivul morții lui Corneliu Vadim Tudor

"Corneliu Vadim Tudor a empatizat cu suferinţa mea cumplită vizavi de pierderea sufletului meu, Marty, (n.r. motan) alături de care am petrecut două decenii. Este lucrul care ne-a unit: sinceritatea şi lipsa de ipocrizie vizavi de animale. Cu cât cunoaşti oamenii mai mult, cu atât ajungi să iubeşti animalele mai mult", a spus Oana Zăvoranu.

Citește și: Asta e ULTIMA postare a lui Corneliu Vadim Tudor

Aceasta a relatat şi care au fost ultimele cuvinte pe care Corneliu vadim Tudor i le-a spus. "Te iubesc, fata mea, deşteaptă, frumoasă şi aş vrea să te ajut şi să fiu alături de tine pentru că, din nou, văd că s-a pornit o campanie împotriva ta. Am fost indus în eroare, culmea, eu un om care cunosc multe lucruri, dar sunt lânga tine. Consideră că tatăl tău, o părticică din el, trăieşte prin mine. M-a îmbrăţişat, a lăsat orgoliul la o parte şi şi-a cerut iertare. I-am spus că nu este nevoie. Din moment ce sunt acolo, înseamnă că am trecut peste tot", a povestit Oana Zăvoranu la România TV.

Citește și: Radu Banciu, reacție incredibilă după moartea lui Corneliu Vadim Tudor / VIDEO

Aceasta a mărturisit că îi pare rău pentru pierderea lui Vadim şi a transmis condoleanţe familiei. "Cred că pot să-mi imaginez ce este în sufletul fetelor. Fetelor le doresc cât mai multă putere, pentru că este cumplit să-şi piardă tatăl. Mă gândesc la fetele lui, pentru că eu mi-am adorat tatăl, iar pierderea unui tată este un luru cumplit pentru o fată", a spus Oana Zăvoranu.

Ultima lor întâlnire a durat două ore, timp în care Oana spune că Vadim i-a făcut dezvăluiri cutremurătoare. "Spun doar că a fost dezamăgit de o persoană în care a avut încredere şi pe care a vizitat-o la spital şi s-a căit ulterior", a conchis aceasta.

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, acesta a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii.

Medicii au încercat să îl resusciteze şi să îl stabilizeze pe Corneliu Vadim Tudor, însă fără rezultat, decesul fiind înregistrat la ora 18.30, potrivit unor surse medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.