Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii ȘOCANTE ale martorilor oculari - Procuroarea care s-a ARUNCAT de la etajul 5 al Parchetului General a stat minute în șir pe pervaz

breaking news

Procurorul care s-a aruncat de la etajul al cincilea al Parchetului General a stat ”minute bune” pe pervaz, cu picioarele în afară. Mai mulţi muncitori care se aflau în zonă au încercat să o convingă pe Ramona Bulcu să renunţe la gestul său, au implorat-o să intre înapoi în birou, iar unul dintre ei a sunat la 112, conform News.ro.

Citește și: Administrația Prezidențială a anunțat întrebările la care vor răspunde românii la Referendumul pe Justiție

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă, pe contul său de Facebook, relatarea unui martor care a asistat la incidentul de la Parchetul General, unde un procuror s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii.

”Doamna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la etajul 5 şi s-a asezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat asa «câteva minute bune». Nişte muncitori aflaţi în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 şi a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întâmplă”, a redat jurnalistul.

Potrivit martorilor, Ramona Bulcu a părut că se râzgândeşte la un moment dat, însă şi-a făcut cruce şi s-a aruncat în gol, lovindu-se în cădere de cornişa de deasupra mezaninului.

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, procurorul Ramona Bulcu, a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care funcţionează instituţia, de la o înălţime de aproximativ douăzeci de metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.