Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturisire INCENDIARĂ: Cât ar fi băut Traian Băsescu la cheful de pomină de la Golden Blitz, după sfertul Steaua - Rapid

Inquam Photos / Octav Ganea
traian basescu pg

Mister elucidat după ani buni de speculații. Unul din oamenii care au participat la cheful de pomină de la Golden Blitz, după sfertul Steaua - Rapid dezvăluie cât a băut în seara cu pricina fostul președinte al României, Traian Băsescu.

"În 2006, fotbalul românesc a cunoscut unul dintre cele mai glorioase episoade. Steaua şi Rapid s-au întâlnit în sferturile de finală ale Cupei UEFA (n.r. - actuala UEFA Europa League). La finalul dublei manşe, cei care s-au bucurat au fost steliştii. S-a terminat 1-1 în Giuleşti, în timp ce pe fostul stadion "Lia Manoliu" s-a terminat 0-0.

Cu Gigi Becali în frunte, steliştii au sărbătorit calificarea alături de preşedintele de atunci al României, Traian Băsescu. Imaginile cu Băsescu flancat de Gigi Becali şi de Mirel Rădoi au făcut deliciul presei de atunci. La 12 ani distanţă, Mirel Rădoi a vorbit despre momentul antologic din 2006. De-a lungul timpului, au apărut tot felul de speculaţii cu privire la obiceiul fostului şef al statului de a consuma alcool.

"A fost o experienţă foarte mişto. S-a zis că a băut nu ştiu cât, că nu ştiu ce ... Dar eu am stat toată seara lângă el. A avut un pahar cu care a dat noroc cu toată lumea şi nici pe ăla nu l-a băut!", a spus Rădoi pentru Gazetă", conform Digi Sport.ro.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.