Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturisire NEAȘTEPTATĂ: Dana Budeanu a explicat ce o face să plângă

Captura facebook
Dana Budeanu

Creatoarea de modă Dana Budeanu a făcut marturisiri neașteptate. Budeanu nu e nici pe departe o femeie dură, așa cum pare în verdictele sale. Din contră, aceasta recunoaște că are și momente când plânge, însă spune că niciodată pentru ea însăși.

Invitată de Damian Drăghici la emisiunea de pe YouTube a artistului numită „Podcastul lui Damian Drăghici”, aceasta a fost întrebată ce o face să plângă.

Citește și: Virgil Musta ne anunță că facem Paștele și 1 Mai din nou acasă: 'Mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim!'

„Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor. Faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze, să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Eu cred că acesta e cel mai mare păcat al lumii noastre că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici. Nu există azi fără istorie.

Fără ceea ce au făcut ei. Noi avem gratis astăzi ceea ce am primit de la ei. De aceea este acest dezechilibru, nu merităm să trăim ceva pentru care n-am muncit deloc! Nu respectăm oamenii care au creat tot ceea ce noi am primit, stând pe fotoliu. Nu suport felul în care au ajuns să trăiască bătrânii. Sunt și țări ce-și venerează bunicii, mamele.

Din păcate, și România, și alte state îi tratează pe bătrâni ca și cum ar fi murit deja, că nu mai pot produce. Ba da, sunt buni! Ei suntem noi. Nu poți ignora. Da, sunt impresionată de bătrâni”, a declarat creatoarea de modă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.