Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile publice exterioare și în municipiul Satu Mare, orașul Negrești Oaș și comuna Acâș

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile publice exterioare și în municipiul Satu Mare, orașul Negrești Oaș și comuna Acâș, transmite Prefectura județului Satu Mare, anunță MEDIAFAX.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare a decis, miercuri, că masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile publice exterioare și în municipiul Satu Mare, orașul Negrești Oaș și comuna Acâș.

Citește și: Germania, lecție FABULOASĂ: Volkswagen anunță că NU mai are nevoie de subvenții, după o revenire spectaculoasă

„Se adoptă obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura pentru toate persoanele începând de la vârsta de 5 ani prezente în toate spațiile publice din afara locuinței, în toate Unitățile Administrativ Teritoriale din județul Satu Mare în care rata incidenței la mia de locuitori depășește cifra de 1,5 conform anexei la prezenta hotărâre. Prezenta reglementare se actualizează la fiecare 48 de ore cu introducerea obligativității prevăzute la pct.(1) în UAT-urile care ating/depășesc cifra de 1,5/1000 de locuitori”, potrivit deciziei CJSU Satu Mare.

De asemenea, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice exterioare pe raza comunelor: Cămin, Călinești-Oaș, Tiream, Foieni, Crucișor, Ciumești, Socond, Căuaș, Păulești, Vetiș și Căpleni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.