Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masca de protecție este obligatorie în ștrandurile și piscinele în aer liber din județul Vâlcea, la fel și purtarea mănușilor de către clienți în piețe

facebook.com
masca protectie

Masca de protecție este obligatorie în ștrandurile și piscinele în aer liber din județul Vâlcea, la fel și purtarea mănușilor de către clienți în piețele agroalimentare, anunță MEDIAFAX.

Prefectul județului Vâlcea, Tiberiu Costea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că măsurile au rolul de a preveni răspândirea coronavirusului.

Citește și: Viorel Cataramă a luat decizia! Va candida la funcţia de primar general al Bucureştiului .

„Am decis purtarea obligatorie a măștii în spațiile deschise aglomerate, cum sunt târguri, piețe agroalimentare, ștranduri, piscine, gări și autogări, unde distanțarea nu poate fi respectată”, a spus Costea.

Acesta a explicat că, în ceea ce privește obligativitatea purtării măștii la ștranduri și piscine, măsura nu se referă la purtarea acesteia în apă.

„Nu suntem absurzi, masca se poartă de către cei care stau la coadă să își cumpere o băutură sau de mâncare de la chioșchiuri, unde e aglomerație. Sau dacă stau unii mai apropiați de alții în incintă”, a explicat Tiberiu Costea.

De asemenea, clienții care intră în piețele agroalimentare sunt obligați să poarte și mănuși de protecție, pentru a limita răspândirea virusului.

Citește și: Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise

„Știm că unii cumpărători mai pun mâna pe marfă, pe fructe și legume, pot infecta produsele și vine următorul și ia virusul”, a explicat prefectul.

Masca adevenit obligatorie, în ultimele zile, în spații deschise din județele Argeș, Dâmbovița, Brașov și se discută și despre Centrul Vechi al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.